Wie zijn wij?

Welkom bij Natraj Restaurant, een authentiek Indiaas restaurant in Amsterdam Oost naast Linnaeusstraat. Maak je klaar om aan een gastronomische reis te beginnen die je naar de levendige straten van India brengt.

Geniet van de beste Indiase smaken

Geniet van de verleidelijke aroma's en zinderende smaken van onze Indiase gerechten, bereid door alleen de beste chef-koks met een rijke ervaring in authentiek Indiaas eten. Verken een scala aan smaken, van sappige tandoori kebabs en sappige voorgerechten, tot hoofdgerecht en geweldige voorgerechten, elke hap is een viering van authentieke Indiase kruiden en culinaire expertise. Vergeet niet om ruimte te laten voor onze onweerstaanbare Indiaan desserts, waarbij elke lepel een hemels genot is.

Natraj Restaurant is meer dan alleen een plek om te dineren, we zijn de thuisbasis van de beste Indiase keuken in Amsterdam Oost. Wij bieden een ervaring die de geest van de Indiase gastvrijheid viert. Ons vriendelijke en attente personeel doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bezoek niets minder dan uitzonderlijk is en biedt persoonlijke service waardoor u zich royalty voelt.

Dus kom bij ons naar ons restaurant, waar passie en smaak elkaar ontmoeten en elke hap een verhaal vertelt.

Tandoori chicken from an Amsterdam East Indian restaurant

ONS VERHAAL

Een gepassioneerde culinaire reis gemaakt met liefde

In het hart van Amsterdam Oost ontstond een culinair pareltje, dat de zintuigen prikkelde en de harten van fijnproevers veroverde. De reis van Natraj Restaurant begon met een diepe passie voor de Indiase keuken en een visie om een onvergetelijke eetervaring te creëren.

Genesteld tussen de drukke straten, werd het goede Indiase restaurant in Amsterdam Oost al snel een favoriet onder zowel de lokale bevolking als toeristen. Met een heerlijke ambiance en een menu vol authentieke smaken vielen we op als een echte gastronomische bestemming.

Met elke hap van de zorgvuldig vervaardigde gerechten worden klanten begonnen aan een smaakvolle reis, genietend van traditionele curry's, aromatische biryanis en zinderende tandoori-lekkernijen.

Als een gerenommeerd Indiaas halal restaurant, zijn we toegewijd aan kwaliteit, we zijn trots op het gebruik van de beste en verse ingrediënten. Elk gerecht is een meesterwerk, zorgvuldig bereid om smaakpapillen te ontsteken en een blijvende indruk achter te laten.

Met onze warme gastvrijheid en toewijding aan culinaire uitmuntendheid is Natraj Restaurant nu een geliefd culinair toevluchtsoord geworden, waar herinneringen worden gemaakt die voor altijd blijven bestaan.

Authentic Indian Restaurant in Amsterdam

Onze sfeer

Natraj Restaurant is een authentiek Indiaas restaurant in Amsterdam Oost, de plek is een paradijs voor Indiase liefhebbers van eten die graag genieten van hun eten in een gezellige omgeving. Stap in een sfeer waar moderniteit en warmte elkaar ontmoeten en dompel jezelf onder in een betoverende essentie van Indiase charme.

Perfect samengestelde gerechten met een prachtige achtergrond voor een onvergetelijke eetervaring. Of u nu een intieme familieavond of een vriendenbijeenkomst plant, onze ambiance creëert de perfecte setting om te genieten van onze culinaire wonderen en gekoesterde herinneringen te smeden in een ruimte die voelt als thuis.

Onze menupagina

Kom en ontdek de culinaire extravaganza! Dompel jezelf onder in de levendige smaken van ons Indiaas geïnspireerde menu, waar traditionele recepten samenkomen met hedendaagse wendingen.

Van aromatische curry's tot verleidelijke tandoori-lekkernijen en hemelse desserts, ons menu toont het rijke scala aan Indiase gerechten. Kies uw drankjes uit een verscheidenheid aan premium wijnen en bierselecties om te combineren met uw gerechten. Beleef een culinaire reis als nooit tevoren.

Menu featuring mouthwatering food options in Amsterdam East